Familien Piil - Slægtshistorie

Slægtsforskning

Jeg begyndte at interessere mig for slægtsforskning, da min farfars søster Sigrid Jørlund døde. Hun efterlod sig bl.a. en "Mindebog for Jens Piil". I den lå der en masse gamle billeder, breve og papirer. Nogle kendte vi, andre ikke. Jeg begyndte med min far, at gennemgå alle papirene, og få lavet et slægtstræ. Så var grunden lagt, og arbejdet med at få indsamlet oplysninger kunne begynde.

Slægthistorier

Nogle af familiebillederne (helt tilbage til omkring 1870), kan ses på følgende link, hvor jeg også har skrvet lidt om nogle af personerne.

Slægtshistorier og -billeder

Breve fra Anders Piil

I mappen lå der også nogle gamle breve fra min tip-oldefar til min oldefar. Min tip-oldefar Anders Piil, var kaptajn og partsredder på skonnertbriggen "Thetis af Troense", og brevene er fra de steder, hvor skibet lå i havn. Det er interessant læsning, selvom tonen virker fjern fra breve i vore dage.

Læs brevene her

Slægtsdata - anetræ

Du kan her finde oplysninger om alle personer jeg har fundet, der har en eller anden slægtsmæssig relation til mig. PT. har jeg 181 personer i systemet, jeg arbejder på at få det udvidet.

Mine Slægtsdata

Billedetekst med mellemrum
Klik på billedet for at se det i en bedre opløsning. På billedet ses min Oldefar (Direktør Jens Hansen Piil, Ringsted Andelssvineslagteri) og min oldemor (Cathinka), med deres 4 børn. Min Farfar (Robert Piil) sidder forrest: