Nyheder

Opdateret den 31. januar 2000

31. Januar 2000 Jeg har fået opdateret siderne om mig selv, da jeg har skiftet job. Jeg har også lavet en lille dagbog, fortrinsvis til mine gamle elever, så de kan følge med i min gøren og laden. Andre er selvfølgelig også velkomne til at kigge.
12. november 1999 Da jeg har fået en opdatering til mit slægtsforskningsprogram, er det nu muligt at præsentere mine Slægtsdata bedre. Der er nu tilføjet billeder af afdøde personer, og designet har fået et pift. Det skulle ligeledes være nemmere at navigere mellem siderne.
22. september 1999 Har fået lavet små rettelser hist og her. Slægtsforskningsdelen, er lavet om (for et par måneder siden), og der er tilføjet billeder, og korte kommentarer/historier til/om nogle af mine aner.
22. april 1999

Jeg har været dårlig til at opdatere denne side (nyhedssiden). Siden sidst er der kommet nogle nye links på forsiden. De henviser til en hjememside jeg har lavet for en havfiskeklub, og en jeg har lavet for mit arbejde. Endelig har jeg fået lagt en turistbrochure fra Langaa kommune på nettet. Det har jeg gjort, fordi oversættelsen til tysk og engelsk er så fejlagtig, det bliver komisk.

Jeg har nu også fået skrevet nogle få af de oplysninger jeg er faldet over i min slægtsforskning ned. Samtidig har jeg lavet et fotoalbum over mine nærmeste aner. Se dem ved at klikke her.

11. januar 1999 Jeg har nu fået lagt et billede af mig selv op her
2. januar 1999 Gæstebogen virker igen. Den gik endnu engang ned ved opdatering.
23. december 1998 Jeg har - med lidt hjælp til det grafiske - lavet designet på min hjemmeside om. Det vises endnu ikke helt perfekt i Netscape 4.5, men det arbejder jeg på. Med IE 4 skulle der ikke være problemer. En Stor tak til Goose for fremstilling af baggrundsbilledet
26. november 1998 Min gæstebog virker nu igen. Jeg er ved at teste Netmind servicen, det skulle være ok, men du er nødt til at benytte den igen for at få besked om opdateringer
25. november 1998 Min gæstebog virker ikke, det gør Netmind servicen heller ikke. Jeg arbejder på det, forhåbentlig er det iorden i weekenden
19. november 1998 Jeg har nu fået oversat noget af min side til engelsk
18. november 1998 Små justeringer af siden, bl.a. er der ikke længere understregning af link's.
17. november 1998 Jeg har netop genopbygget siden fra bunden. Kommentarer til siden layout og indhold modtages gerne.